معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری آزمون استخدام پرستاران در روز گذشته گفت: استخدام این نیروها صرفا برای اجرای قانون ارتقای بهرهوری است و حدود 9 ماه بعد از آزمون زمان میبرد تا این نیروها به طور كامل در بخشهای بهداشتی درمانی دولتی به كار گرفته شوند. به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، دكتر سید حسن امامی رضوی در حاشیه نشست خبری انتخابات سازمان نظام پرستاری در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر پایین بودن تقاضای پرستاران برای فعالیت در بخشهای روانپزشكی و سوختگی گفت: در این زمینه مسائل انگیزشی متفاوتی در نظر گرفته شده است به عنوان مثال تعرفههای بخش سوختگی و روانی در سال 88 افزایش صد در صدی داشت. در قانون ارتقای بهره وری نیروهای بالینی نظام سلامت نیز حمایتهای ویژهای برای بخشهای روانی و سوختگی در نظر گرفته شده است. همچنین در تعرفه گذاری خدمات پرستاری نیز به بخشهای سوختگی و روانی نگاه ویژهای شده است. به این ترتیب ضریب پرداختی به بخشهای روانی و سوختگی بالاتر از تختهای عادی خواهد بود. از طرف دیگر به منظور انگیزه فعالیت پرستاران در این بخشها باید محیط كار در این بخشها مناسبتر شود، تعداد پرستاران بیشتری در نظر گرفته شود و در مجموع حمایت از این بخشها بیشتر شود. مجموعه این عوامل در دستور كار وزارت بهداشت قرار دارد. وی در مورد چگونگی استخدام 23 هزار پرستار تاكید كرد: این استخدام صرفا جهت اجرای قانون ارتقای بهرهوری است و قرار نیست با استخدام این نیروها، كمبودهای بخشهای بیمارستانی جبران شود. در مجموع برای بیمارستانهای جدید باید مجوزهای جدید استخدام داشت؛ بنابراین تا زمان آمدن مجوزهای جدید، این بخشهای بیمارستانی میتوانند از نیروهای قراردادی استفاده كنند. در مجموع 23 هزار نیرو به تدریج وارد دانشگاهها خواهند شد. امامی رضوی ادامه داد: مشمولان قانون ارتقای بهره وری در بخش دولتی طی تعهد نامه كتبی اعلام خواهند كرد كه جای دیگری فعالیت نخواهند داشت؛ چرا كه یكی از موارد این قانون آن است كه مشمولان آن نباید به غیر از بخش دولتی در جای دیگری فعالیت داشته باشند. به گزارش ایسنا، امامی رضوی درباره زمان كاهش ساعت كار پرستاران نیز گفت: كاهش ساعت كار پرستاران یكی از موارد قانون ارتقای بهره وری است كه با ورود نیروها به سیستم اجرا خواهد شد. اجرای كامل یا تدریجی این قانون بستگی به تعداد جذب نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرای آن دارد. در مجموع به كارگیری تمام این نیروها نیازمند طی شدن روندی شش تا 9 ماهه است چرا كه بعد از آزمون استخدامی معمولا زمانی حدود 9 ماه به طول میانجامد تا استقرار كامل نیروها انجام شود و این نیروها وارد دانشگاه شوند. امامی رضوی در باره میزان رضایت مندی مردم از عملكرد پرستاران گفت: مطالعات زیادی در این مورد در بخشهای دولتی و خصوصی صورت گرفته است. بیشترین عدم رضایت بیماران در بخش دولتی و خصوصی از خدمات جانبی است نه خدمات پزشكی. در مجموع رضایت مندی بیماران از عملكرد پرستاران بیش از 65 تا 70 درصد است. خورشید وسكویی، قائم مقام مشاور وزیر بهداشت در امور پرستاری نیز تاكید كرد كه متقاضی برای بخشهای سوختگی و روانی تا به حال كم نبوده و مشكلی در گرفتن این نیروها برای بخشهای روانی و سوختگی وجود نخواهد داشت. در مجموع سعی میشود تسهیلات خاصی برای افرادی كه در این دو حوزه فعالند در نظر گرفته شود. در این زمینه میتوان به یك ماه مرخصی علاوه بر مرخصی سالانه پرستاران بر اساس قانون ارتقای بهره وری اشاره كرد. |
به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، لطف الله فروزنده معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور با توجه به سوالهای متعدد دستگاههای اجرایی در خصوص آن دسته از نیروهایی که میتوانند به موجب قوانین و مقررات موضوعه نسبت به تبدیل وضع آنان اقدام کنند، دستورالعمل تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به پیمانی و رسمی را ابلاغ کرد.
بر این اساس در مواردی که دستگاههای اجرایی براساس قوانین و مقررات یا آراء قضایی موظف به تبدیل وضع برخی از کارمندان خود شده باشند نیز مکلفند با در نظر گرفتن مفاد بند یک راسا نسبت به تبدیل وضع اقدام کنند.
همچنین در راستای اصلاح فرآیندهای انجام کار از این پس در هر مرحله تعدادی شماره مستخدم در اختیار وزراء و روسای سازمانهای مستقل که در راس آنها معاون رئیس جمهور و استانداران قرار میگیرند تا در صورت حصول تمامی شرایط و با رعایت قوانین و مقررات مربوط به واجدین شرایط اعم از افرادی که تبدیل وضع میشوند و یا به موجب مجوزهای قانونی به استخدام دستگاه های اجرایی ملی و دستگاه های وابسته به آنها یا دستگاه استانی در میآیند تخصیص داده شود.
بر این اساس، اختصاص شمارههای جدید موکول به اعلام تخصیص شمارههای اختصاص داده شده قبلی به تفکیک برای افراد برابر فرم اطلاعات تدوین شده از سوی این معاونت و سایر اطلاعات و آمار مربوط و مورد نیاز که دستگاههای اجرایی باید به استناد ماده 118 قانون مدیریت خدمات کشوری در اختیار این معاونت قرار دهند خواهد بود.
براساس این ابلاغیه، مسئول حسن اجرای این بخشنامه بالاترین مقام اجرایی دستگاه و استانداران حسب مورد خواهند بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، بدیهی است اقدام دستگاه های اجرایی باید پس از حصول اطمینان از وجود سهمیه استخدامی صورت پذیرد. مقتضی است با عنایت به محدودیتهای قانونی موجود در این زمینه از مکاتبه غیر ضرور در این خصوص اکیداً خودداری فرمایند.
به گزارش خبرنگار بازاركار، این سازمان به منظور تكمیل كادر عملیاتی خود آقایان واجد شرایط جهت شركت در مراحل استخدام دعوت نموده است.
دارا بودن مدرك تحصیلی دیپلم متوسطه با حداكثر 25 سال سن از جمله شرایط گزینش اعلام شده است.
متقاضیان میتوانند برای دسترسی به اطلاعات بیشتر به صفحه 5 شماره 592 نشریه بازاركار مورخ هفتم اسفند مراجعه و حداكثر تا تاریخ 15/12/89 نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
به گزارش خبرنگار بازاركار، سازمان نظام پزشكی به منظور رفع نیاز مراكز درمانی و ایجاد اشتغال اعضای سازمان اقدام به جمعآوری نیازهای مراكز درمانی به كادر پزشكی و درمانی در 31 استان كشور نموده است.
بر این اساس، متقاضیانی كه مایل به اشتغال در یكی از مراكز درمانی میباشند علاوه بر امكان مستقیم با این مراكز در صورت تمایل به دریافت معرفینامه میتوانند با سازمان تماس حاصل نمایند.
نشریه بازاركار در صفحه 11 شماره 592 خود مورخ هفتم اسفند فرصتهای شغلی كادر پزشكی و درمانی استانهای تهران و البرز را درج نموده است.
به گزارش خبرنگار بازاركار،این شركت به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود از متقاضیان بومی مرد در مقطع تحصیلی دیپلم دعوت به همكاری مینماید.
براین اساس، ازدارندگان مدرك تحصیلی دیپلم در رشته های ریاضی فیزیك ،برق ،مكانیك ،سرامیك و عمران دعوت به همكاری میشود.
متقاضیان میتوانند برای دسترسی به اطلاعیه استخدامی به صفحه 9 شماره 592 نشریه بازار كار مورخ هفتم اسفند مراجعه و حداكثر تا تاریخ چهاردهم اسفند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
دكتر حسین مباركی، مدیركل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت بهداشت با اعلام این خبر افزود: نتایج این آزمون نیمه اول فروردین ماه از طریق دانشگاههای علوم پزشكی اعلام می شود.
گفتنی است پس از اعلام نتایج آزمون و انجام سریع گزینش ها، پذیرفته شدگان از اواسط سال آینده به تدریج وارد سیستم بهداشتی- درمانی دولتی كشور می شوند.
بنابر اظهارات مباركی حداقل 80 درصد مشمولان قانون ارتقای بهره وری كادر پرستاری شامل پرستار، اتاق عمل، هوشبری و بهیار هستند و بر همین اساس مراتب به دانشگاهها ابلاغ شده كه حداقل سقف مربوطه را در استخدام كادر پرستاری مورد نیاز رعایت كنند.
به گزارش مهر براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی، تأمین نیروی انسانی از میان رشتههای مختلف علوم پزشکی دارای مدارک دانشگاهی به ویژه پرستاری خواهد بود که باتوجه به عدم برگزاری آزمون در 3 سال گذشته و خروج نیروی انسانی که به دوره بازنشستگی رسیدهاند و لزوم افزایش کیفیت خدمات درمانی به بیمهشدگان این آزمون در سال آینده برگزار خواهد شد.
نیروهای قراردادی که دارای سوابق کار در حوزه درمان تأمین اجتماعی هستند در اولویت استخدام قرار می گیرند.
وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از اوایل سال آینده به تدریج شاهد پذیرش گروه های پرستاری در بخش های مختلف خواهیم بود.
دکتر مرضیه وحید دستجردی در جمع خبرنگاران درباره آزمون ششم اسفند برای استخدام 23 هزار پرستار به منظور اجرای قانون ارتقای بهره وری نیروهای بالینی نظام سلامت نیز گفت : به زودی خبرهای خوشی در این باره خواهیم داشت. وی افزود : استخدام 23 هزار پرستار مسیر قانونی خود را طی می کند بطوریکه فراخوان داده شده است و آزمون در روز ششم اسفند در همه استانهای کشور برگزار میشود و به تدریج از سال آینده شاهد استخدام پرستاران در بخش های مختلف بیمارستانی خواهیم بود .
وزیر بهداشت گفت : قطعا این امر سبب ارتقای قانون بهره وری و کاهش ساعات کار پرستاران و گروه پرستاری می شود و به این ترتیب کاهش ساعت کار پرستاران منجر به افزایش کیفیت خدمات و به دنبال آن رضامندی پرستاران و بیماران خواهد شد.
وی افزود : تمام گروه های پرستاری شامل پرستاران ، بهیاران، کمک بهیاران ، ماماها ، تکنسینهای فوریتها و اتاق عمل و بیهوشی در این آزمون شرکت خواهند کرد.
دستجردی گفت : در زمینه برگزاری این آزمون نیز استانداری ها و معاونت سرمایه انسانی ریاست جمهوری همکاری های بسیار خوبی با وزارت بهداشت داشته اند.
وزیر بهداشت درباره اعتبارات در نظرگرفته شده برای حمایت از بیماران صعبالعلاج از سال آینده در بودجه سال آتی نیز گفت: هنوز اطلاع دقیقی از وضع بودجه سال آینده ندارم چرا که بودجه بهداشت و درمان سال آینده چندین بار تغییر کرده است و باید دقیقا بودجه سال آتی را مطالعه کنم که طی اطلاعات به دست آمده اعلام خواهد شد .
وی افزود: امیدوارم برای بیماران صعب العلاج اعتبارات لازم و کافی در بودجه سال آینده لحاظ شده باشد.
دکتر دستجردی گفت: آنچه که برای بیماران صعب العلاج مهمتر از اعتبار است، پوشش بیمه ای انان است که باید کامل باشد چرا که هزینه های درمانی آنها از جمله هزینه های رادیوتراپی، شیمی درمانی و داروهای این بیماران بسیار گران است.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: بر این اساس امیدواریم ضریب نفوذ بیمهها برای حمایت از این بیماران افزایش یابد و این موضوع درخواست اصلی ما برای رسیدگی به بیماران صعب العلاج است.
وی درباره برخی اظهارنظرها مبنی بر افزایش 40 تا 60 درصدی هزینه های سلامت در پی اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها گفت : نمیدانم این موضوع بر چه مبنایی اعلام شده است.
دستجردی گفت : هم اکنون ستادی به عنوان ستاد هدفمندی یارانهها در وزارت بهداشت طراحی شده است که این ستاد بر اساس فیشهای حامل های انرژی ، افزایش هزینه های مراکز درمان خصوصی ، دولتی، دانشگاهها و غیره را بررسی خواهد کرد.
وی افزود : بر این اساس از آنجا که هنوز در ابتدای این کار قرار داریم اعلام هر عدد و رقمی، پایه و اساسی ندارد.
به گزارش خبرنگار بازاركار،این شركت در نظر دارد از بین متقاضیان بومی مرد در مقطع تحصیلی دیپلم تعدادی از واجدین شرایط را به صورت قرداد موقت كار از طریق برگزاری آزمون و مصاحبه ، گزینش و جذب نماید.
براین اساس ، از دارندگان مدرك تحصیلی دیپلم در رشتههای ریاضی فیزیك، برق، مكانیك و متالوژی دعوت به همكاری میشود.
متقاضیان می توانند برای دسترسی به اطلاعیه استخدامی به صفحه 8 شمار ه 591 نشریه بازاركار مور خ سیام بهمن مراجعه و از تاریخ اول اسفند لغایت چهاردهم اسفند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
دکتر سیدعباس حسنی از افزایش تعداد تخت بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به 32 هزار تخت تا سال 93 خبر داد و گفت: هم اکنون در مراکز درمانی تحت امر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر 12 هزار تخت بیمارستانی وجود دارد. وی افزود: این دانشگاه با تمام محدودیتها به کمک خلاقیت مدیران توانسته خدمات خوبی ارائه داده و هم اکنون در مسیر توسعه قرار دارد. معاون توسعه مدیریت وزارت بهداشت تاکید کرد: وزارت بهداشت برای تامین نیروی انسانی مراکز تازه تاسیس و توسعه یافته خود به 50 هزار نیروی جدید نیاز دارد. | |